Отвизи от лагера на ФК Баку след загубата с 0:2 от Левски:

Феликс Фелипе Алмейда (нападател):

„От УЕФА са виновни. Питайте тях защо съдиите се отнасят така към нас. Пращат ме в нокдаун, а реферът просто гледа. След това УЕФА не предприема нищо. Затова се получи това. Смачкват ни психологически. Знаехме, че играем срещу силен отбор. Бяхме готови, но понякога не е лесно да спечелиш. Играта не ни спореше. Всичко вървеше наопаки, а и съперникът не направи грешки. Трябва още да работим. Нещата не могат да се получат от нищото толкова бързо. Аз лично съм доволен от представянето си. Имаше и ситуации, които можех да отиграя по-добре. Сега имаме шансове да влезем в лига Европа. Трябва обаче да коригираме грешките си".

Александър Сойич (полузащитник):

"Нищо не ни се получи в този мач. Трудно ми е да кажа защо стана така. Много съм разстроен, защото имахме възможност да стигнем далеч".

Фабио Луиш Рамим (полузащитник):

„Не успяхме да покажем нашата игра. Причините за това ще ги изясним по-късно. Левски спечели заслужено. Те бяха по-силни. Жалко, че загубихме по този начин”.

Вадим Борец (защитник):

„Не играхме толкова лошо, що се отнася до защитните действия. Като цяло действахме стабилно, но две грешки зачеркнаха всичко”.