Бразилският нападател на Жилина Адауто да Силва бе любезен да говори специално за Гонг при пристигането на словаците в България. Южноамериканецът не спести комплиментите си по адрес на сънародниците си, които защитават цветовете на Левски.

- Какви впечатления остави отборът на Левски в първата среща?

Срещу отбора на Левски се играе много трудно. Имат големи възможности и футболисти със страхотна техника. Без съмнения Жилина се готви добре за този реванш. Подготвени сме за голям мач. Искаме просто една победа срещу Левски, може и да е с 1:0 или 2:0.

- Все пак кой е фаворитът преди втората среща?

Няма изявен фаворит, защото в Словакия изиграхме само първото полувреме, а тук в София предстой втората част. Ние знаем, че ролята ни е трудна, но ще трябва да спечелим втората среща. Знаем, какво трябва да демонстрираме от нашите възможности. Наясно сме, че ще много труден утрешният мач, но сме подготвени, за да играем добър футбол.

- В българския тим има четирима бразилци. Знаете ли този факт и какво ви е мнението за тях?

Без съмнение са класа. Те имат големи възможности. Вече видяхме трима от тях в Жилина. Срещу Вагнер играх и преди четири години като футболист на Славия Прага. Знам, че заради него лявата част от отбора на Левски е изключително силна. Цяла седмица работихме по този въпрос, за да играем силно утре. Ние сме наясно, че трябва цяла седмица да се трудиш, за да вземеш важния мач.