15 паунда струват билетите за феновете на Фулъм, които ще присъстват на срещата срещу ЦСКА от Лига Европа идния четвъртък. От утре запалянковците на лондонския отбор ще могат да закупят билетите, които ще се продават на касите на стадиона в английската столица. За да купят билет обаче феновете ще трябва да докажат резервация в хотел в София и самолетен билет.

През изминалия уикенд 7 футболисти на Фулъм играха за националните си отбори в Световните квалификации.

Защитникът Джон Пейнтсил помогна за победата на Гана над Судан, с което Гана стана първата африканска държава класирала се за Световното първенство освен домакина ЮАР.

Клинт Демпси вкара гол за САЩ при победата над Ел Салвадор в Юта. Демпси се разписа в 41-ата минута, след добавка при изпълнение на фаул от страна на Лендан Донован.

Новото попълнение на Фулъм Деймиън Дъф игра 90 минути за Ейре при успеха в гостуването на Кипър от нашата квалификационна група. Стивън Кели пък бе използван като резерва от Джовани Трапатони в същия мач.

Норвежкият национал Бьорн Хелге Рийзе пък игра само 10 минути в двубоя срещу Исландия в Рейкявик, който завърши без победител.

Золтан Гера игра за Унгария в двубоя срещу Швеция, който бе загубен от домакините в последната секунда.

Аарън Хюз също бе на терена в събота. Неговата Северна Ирландия направи 1:1 при гостуването си на Полша.