Петър Златинов и Иван Цветков донесоха победите съответно на Интер Баку и Хазар Ленкоран в срещи от 17-я кръг на азербайджанската Премиер лига. Двата състава си оспорват и лидерската позиция в първенството, като столичани са с 36 точки, а Хазар има 35.

Интер се наложи като гост на ФК Кабала с 1:0, именно с попадението на Пепи Златинов. Българският полузащитник материализира финалния щурм на тима от Баку, като се разписа в 86-та минута и остави Интер начело в класирането.

Добра услуга на Интер и Хазар направи ФК Баку, който удържа третия претендент Карабах до 0:0, и така го остави с 35 точки на трета позиция.

Хазар Ленкоран победи с 2:1 като гост ФК Муган, но потрепери във финалните 15-тина минути, за да не се стигне до изравняване. Сержо откри резултата през първото полувреме, в 34-та минута, а 12 минути след почивката Иван Цветков също се разписа. Неговото попадение спаси трите точки за Хазар, тъй като Адилович намали в 78-та минута, но домакините така и не успяха да измъкнат поне точка от тима от Ленкоран.