Българският защитник на румънския Васлуй Живко Миланов даде кратко интервю за Гонг малко сред края на контролата между неговия отбор и Лудогорец. Мачът се игра в Австрия и завърши 1:1, а това бе последна проверка на Васлуй преди участието в Шампионската лига. Миланов говори за впечатленията си от Лудогорец, трансферите на Зику и Мораес в ЦСКА и ситуацията в Левски.

„Лудогорец е за мен добър отбор. Имат доста опитни футболисти, които са взели и може да са фактор в първенството. Получи се здрав мач. На нас ни е последен и играхме малко лежерно. Липсваха няколко играчи от основните. Имаме няколко контузени и съставът беше по-различен. При мен всичко е наред. Миналата година направихме доста добър сезон. Изпуснахме титлата в края на година. Участваме за Шампионска лига, дано стигнем далеч“, каза Миланов.

Националът коментира и трансферите на Зику и Мораес в ЦСКА. „Зику е добър футболист. Вкара доста голове в Румъния. За мен обаче Мораес е много добър футболист. Това са ми впечатленията, които е оставил в Румъния“, каза Миланов.

„Левски направи доста трансфери. Дано имат успех и догодина спечелят титлата. Георги Иванов също се надявам да се справи с новата длъжност“, завърши Живко Миланов.