Без Стоян Колев на вратата, но с Живко Желев в отбраната, Оцелул се добра до равенство 1:1 като гост на Брашов в първи мач от 32-я кръг на румънското първенство. Колев остана на пейката, и това почти коства точката на тима от Галац. Другия страж на Оцелул Паулиус Грибаускас игра повече в полза на домакините, отколкото за своя отбор. В 29-та минута Грибаускас изчисти нескопосано една топка, която попадна в Октавиан Абрудан и той нямаше проблем да я прати в опразнената врата. След попадението силите на терена до голяма степен бяха изравнени , като рядко се стигаше до опасни положения.

Второто полувреме бе по-слабо и от първото, като Брашов продължаваше да създава повече неприятности на своя съперник, докато всички атаки на Оцелул бяха умело парирани от стража на домакините Дани Коман. До изравнителното попадение се стигна по един малко куриозен начин в 75-та минута, когато една центрирана топка се отклони в играч на Брашов и влезе във вратата. За Оцелул това бе първи гол от четири мача насам.

До края на двубоя Брашов имаше няколко добри положения да стигне до пълен успех, но в крайна сметка отличните изяви на Желев и компания в защита съхраниха точката за Оцелул, макар гостите да доиграха мача с 10 души, след червения картон на Александру Борчеану.

В класирането Оцелул е на 12-то място с 37 точки в актива си, лидер е Динамо Букурещ с 65. До края на шампионата в Румъния остават два кръга.