Двамата съотборници в румънския Оцелул Живко Желев и Стоян Колев споделиха пред Гонг, че са доволни от подготовката на тима в Кипър и че гледат към началото на първенството в Румъния.

„Определено е по-добре, че има с кой да си говоря на български сега, след като Стоян Колев е при мен”, започна Желев.

„Надявам се, че сме се подготвили добре по време на лагера, тъй като ни очакват още в началото на подновяването на първенството доста тежки мачове”, добави той.

„Чувствам се добре, Живко много ми помага. Радвам се, че няма разделение на чужденци в тима”, сподели от своя страна Стоян Колев, който призна още, че тежките вратарски тренировки са нещо, с което е свикнал.

Новото попълнение в тима на Оцелул разказа и подробности около финала на турнира за Купата на Кипър, в който един срещу друг се изправиха неговият тим и този на друг румънски отбор – Клуж.

„Получи се много силен мач, ние поведохме с 3:0, изравниха ни до края на мача и при 3:3 трябваше да играем продължения. И двата отбора искаха да се премине направо към дузпите, с оглед на наближаващото първенство, но съдията не разреши. В крайна сметка капитаните на двата отбора вдигнаха купата заедно”, разказа Колев.