Българският младежки национал Валери Домовчийски тренира на закрити врата заедно с футболистите от първия състав на Блекбърн, научи Гонг. Нападателят на Левски замина за северния английски град преди два дни и вече участва в заниманието на Роувърс снощи. Както стана ясно обаче, тренировките на тима от събота насам са напълно забранени за медиите. Решението пресата да се държи настрани е взето от мениджъра Марк Хюз, заради поражението от Ковънтри с унизителното 1:4 за Купата на Англия през уикенда.

Така английските журналисти все още не могат да зърнат изявите на Домовчийски и не са запознати с качествата на спрягания за сигурно ново попълнение на Блекбърн футболист. Днес всички играчи са пуснати в почивка.

В Ланкашир обаче очакват до края на деня президентът на Роувърс Джон Уилямс да даде своята оценка за Валери Домовчийски. Той ще направи изказване за местните журналисти, в което да изкаже мнението си за отпадането на отбора от турнира за ФА Къп, както и за привличането на нови играчи в състава.