Фолкдивата Алисия, която напоследък грее от кориците на всички лъскави светски издания и демонстрира нов предизвикателен имидж след раздялата си с Валери Божинов, продължава да гради кариера.

Алисия, която признава, че не облича един тоалет повече от три пъти, а след това го подарява на приятелки, изгря на сцената на луксозния The Cotton Club, придружена от личния си ефектен балет, и забавлява стотиците свои фенове и VIP-гости с най-големите си хитове.

В тяхна чест звучаха песните “Твоя тотално”, “Ще ти дам”, “Важно ли ти е”, “Това е твърде грубо” и др.

Минути преди да даде начало на шоуто си, Алисия сподели пред екипа на заведението, че спира да прави песни с фатални заглавия, защото винаги се сбъдвали. Изпълнителката даде пример с “Не си за мен”, записана още преди година и половина, която към днешна дата отговаря напълно на случващото се в живота й. Звездата добави също, че в скорошен разговор със своята колежка и приятелка Емануела разбрала, че и тя си патила от песни със съдбоносни заглавия. Алисия заяви твърдо, че от сега нататък ще пуска парчета, в които ще пее само за романтика и купони, за да й върви във всичко в живота.