Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов предостави за Коледния благотворителен търг на Дарик радио фланелката, с която вкара историческия първи гол за своя Кубан Краснодар, в европейските клубни турнири. Това стана на 1 август 2013 г. като гост на шотландския Мъдъруел в третия квалификационен кръг на Лига Европа.

За четвърта поредна година „Ники Кънчев шоу“ и „Спортно шоу Гонг“ организират наддаване, като средствата от него ще бъдат дарени на Фонда за терапии на деца аутисти и фондация „Нашите недоносени деца“. През миналата година чрез Коледния благотворителен търг слушателите на Дарик дариха над 40 000 лева за децата аутисти и недоносените деца.

Фланелката с любимия на Попето №71 е и с автограф от юношата на Левски. Той бе една от основните фигури в предишното издание на Коледния търг. Попов дари 5000 лева, а сега е категоричен, че още от съотборниците му в националния отбор ще се включат в благотворителната инициатива.

Четвъртото издание на Коледния благотворителен търг на Дарик радио в лицето на предаванията „Ники Кънчев Шоу”, „Дарик кафе” и Спортно шоу „Гонг” ще се проведе на 19 декември от 8.00 до 15.30 ч. в ефира на радиото. За феновете на Gong.bg във Фейсбук обаче търгът ще тече до 9.00 часа на следващия ден – 20 декември и всеки ще има възможност да се включи в търга и чрез страницата на Gong.bg във Фейсбук.

Попето дари историческа фланелка за коледния търг на Дарик радио