С целувки и прегръдки от най-любимите хора бяха посрещнати българските футболисти на Амкар ПермГеорги Пеев, Мартин Кушев и Захари Сираков на Летище София. Тримата футболисти се прибраха с полет от Москва днес по обяд.

Пеев и Кушев ще се присъединят още утре към лагера на националния отбор, тъй като бяха повикани от селекционера Димитър Пенев за европейските квалификации с Холандия (8 септември - Амстердам) и Люксембург (12 септември - София), докато Сираков получи 5 дни почивка, които ще оползотвори у нас.

Най-щедра в ласките се оказа дъщеричката на Георги ПеевВанеса, която търпеливо изчака закъсняващия полет от руската столица. Малката красавица запълни времето си на терминала с оцветяване на картинки и четене на приказки от страна на нейната баба.

Веднага след появяването на изхода на своя татко малката преодоля всички заграждения, като Мишел Пери на 100 метра с препятствия на Световното в Осака, и се хвърли в прегръдките на българския национал. Компания на Ванеса при посрещането й прави и нейната чаровна майка – Боряна, която също поздрави своя любим при появяването му.

Закъснението на полета стоически понесе и съпругата на превърналия се в герой за Амкар Перм - Мартин Кушев, който в последните няколко мача не пропуска да се разпише във вратата на съперника.

Половинката на нападателя - Катя, който наскоро навърши 32 години, е бременна. Двойката очаква своята първа рожба след броени месеци. Както е разказвал пред руските медии Кушев и неговата съпруга са се запознали на вечеря при общи познати преди около 12 години.

Бившият играч на Славия и Левски планира да се прибере до Троян за кратко и утре по обед ще се присъедини към сбора на “трикольорите”. Мартин Кушев получи повиквателна, след като стана ясно, че Валери Божинов ще остане извън терените за няколко месеца.

Най-нещастен се оказа третият българин в състава на Амкар Перм Захари Сираков. При появата му на летището се оказа, че неговата половинка закъснява и няма кой да го посрещне. За сметка на това дъщерята на Георги Пеев имаше достатъчно от прегръдките за всички и поздрави и колегата на своя татко в руския клуб.

След около 10 минути на терминала се появи и красивата му половинка, която паркира луксозния джип точно пред главния вход на Летище София и откара Захари Сираков в неизвестна посока.