Втора загуба във втория си мач за Висла Краков записа българинът Георги Христов. Футболистът, който е собственост на Левски, остана на резервната скамейка, но влезе в игра в 63-та минута на мястото на Кирм в мача с Арка Гдиня, загубен с 0:1.

За отбора на гостите Любомир Любенов влезе в игра в добавеното време на мача, а Стойко Сакалиев остана извън групата на своя отбор. Старши треньорът на Арка бе заложил на голяма част от своите резервни футболисти, явно отписал двубоя с Висла, но именно тези играчи му донесоха голяма радост с победата над полския гранд.

Единственият гол в мача, който се игра пред закрити врати, отбеляза Чибамба в 35-та минута. След влизането в игра на Христов, Висла покачи темпото и сериозно окупира вратата на гостите.

Най-чистото положение в мача изпусна именно Георги Христов в 75-та минута. След центриране отляво на вратата, съотборник свали с глава топката за българския нападател, който от чиста позиция от два метра не можа да вкара топката в опразнената врата.

В класирането Висла остава на първо място с 40 точки, но вторият Легия Варшава може да поеме лидерството, ако в неделя постигне успех над Одра.