Воденият от бившия треньор на Черно море Велизар Попов молдовски тим Костулени затъна сериозно на дъното на местната Национална дивизия. Тимът е на последното място с едва 4 точки от 11 изиграни мача до момента.

Отборът загуби в последния си мач като гост на Милсами с 1-5. Въпреки лошия старт в клуба не правят трагедии от това.

Един от най-опитните футболисти в Костулени вратарят Владимир Лившиц дори се изказа доста ласкаво за работата на старши треньора Велизар Попов в интервю за молдовски сайт преди последната загуба : “Харесвам треньора. Той е с европейски манталитет и има подход в работата, която върши. Харесва ми и затова, че изповядва атакуващ футбол. Не се затваряме в отбрана, а играем. Вярвам, че резултатите няма да закъснеят. Много футболисти ни напуснаха , а и доста дойдоха непосредствено преди старта на шампионата и затова все още не достатъчно обиграни”, коментира бившият страж на Шериф.

На въпроса дали Велизар Попов е строг треньор вратарят отговаря: “С мярка строг. Ето с това се отличава треньорът с европейски манталитет. Той знае кога трябва да е строг и кога да прояви лоялност”, допълва още стражът.