Димитър Димитров-Херо, който има оферта да поеме българския Левски, днес ще изслуша предложението на кипърския Олимпиакос Никозия днес.

Кипърците, които опитаха да привлекат старши треньора на Берое Стара Загора Илиан Илиев, са предложили по-добра финансова оферта за Димитър Димитров. Днес в ранния следобед президентът на зелено-черните от Никозия Петрос Сава ще разговаря с Херо за възможността да пристигне в кипърската столица.

Димитър Димитров вече получи конкретно предложение от Ал Итифак от Саудитска Арабия, който в момента заема 4-о място в първенството, както и от настоящия му клуб Ал Кадисия.

Освен това Димитров има оферта от Левски, а също така отклони предложение от друга азиатска страна. Бившият национален селекционер, шампион на страната с Левски и с Литекс, ще вземе окончателно решение за бъдещето си през следващия сезон в последните дни на месец май.

Тимът това лято изкара част от лятната си подготовка в България и дори игра контрола с българския гранд ЦСКА, когото разгроми с 5:2 на националния стадион Васил Левски.