Българският нападател на Валядолид Владимир Манчев най-вероятно ще започне за първи път като титуляр за своя нов отбор при гостуването на стадион „Сан Мамес” на Атлетик Билбао в мач от 27-я кръг на Примера дивисион през уикенда.

Манчев се завърна във Валядолид през зимния трансферен прозорец, но е изиграл едва 21 минути, като на два пъти влиза като резерва.

„За мен е важно да играя повече. В миналия мач старши треньорът ме използва на необичайна за мен позиция като крило, но това не е важно. Играх и това ми помага да бъда готов за важните моменти, когато ще ми бъде гласувано напълно доверие”, коментира българският нападател.

„Физически аз съм добре, но се нуждая от време за да вляза в ритъм и да намеря най-добрата си игра”, добави бившият футболист на ЦСКА.

„Отборът на Атлетик в предишните години имаше проблеми в защита, но след идването на Капарос те постигнаха едно добро ниво и вече играят агресивно. В неделя мачът ще бъде много напрегнат, защото е важен и за двата отбора”, завърши Владимир Манчев.