Без възстановяващия се от травма Николай Михайлов Твенте загуби с 1:3 у дома от Хелзингборг и зае последното място в крайното класиране на Група K на Лига Европа без нито една спечелена победа.

Шведите бързо поведоха с 2:0 в Еншеде с голове на Никола Джурджич в шестата минута и Алехандро Бедоя в 21-ата, а Томас Сьорум покачи на 3:0 в 67-ата.

Загубата на холандците стана с една идея по-малко срамна в 74-ата минута, когато резервата Душан Тадич вкара единственото попадение за водения от бившия треньор на Англия Стив МакЛарън тим.

В отсъствието на контузения Михайлов, вратата на Твенте бе пазена от 20-годишен полски вратар на име Филип Беднарек, за когото това бе дебют в официален мач за отбора от Еншеде.

В мача между лидерите в групата Хановер направи 2:2 като гост на Леванте, въпреки че водеше с 2:0 на полувремето, но и хиксът бе достатъчен на немците, за да спечелят първото място.

Съставът от Бундеслигата дръпна с 2:0 с голове на Ларс Щиндъл и Дидие Я Конан в средата на първата част. Анхел намали за испанците в 49-ата минута, а Висенте Ибора остави едната точка във Валенсия с попадение за 2:2 в последната минута.

Крайно класиране в Група L на Лига Европа:

1. Хановер - 12 точки

2. Леванте - 11

3. Хелзингборг - 4

4. Твенте - 4