"Българският" Кубан стигна само до равенство в домакинския мач с Динамо Москва от 21-ия кръг на руския шампионат.

Попадението за тима от Краснодар отбеляза капитана на българския национален отбор Ивелин Попов. Титуляр в този мач започна и Станислав Манолев, за когото това беше и дебют.

Попето направи много силен мач и постоянно носеше заплаха за вратата на Динамо. През първата част обаче усилията му не дадоха резултат.

Даже московчани поведоха в резултата в 43-ата минута. Тогава точен беше звездата им Кевин Кураний. Той се разписа след пас на Александър Кокорин и залъга двама защитници, за да отбележи.

През втората част домакините тръгнаха да изравняват и стигнаха до така важния гол за тях в 73-ата минута, а негов автор беше Попето.

ВИДЕО: Голът на Ивелин Попов срещу Динамо Москва

Тогава Бугаев пусна дълъг пас, Ивелин Попов излезе от дълбочина и от близко разстояние прониза вратаря на Динамо за 1:1.

До края отново българският футболист имаше шанс да отбележи и да донесе победата на Кубан, но не беше точен и така мачът завърши 1:1.

След успеха тимът от Краснодар вече е на девета позиция с 26 точки в актива си. Динамовци пък остават четвърти с 39 точки и изпуснаха шанс да се изкачат в подреждането.