Нов драматичен мач изигра румънският колос Стяуа, с Живко Желев в състава си. Столичани стигнаха до равенство 2:2 като гости срещу участника в Шампионската лига Унирея Уржичени в дербито на 20-я кръг на северната ни съседка. Желев бе титуляр и игра цял мач за Стяуа. Двата състава продължават да са втори и трети в класирането, с еднакви активи – по 36 точки – 10 победи, шест хикса и четири загуби. Само два гола повече, вкарани от Унирея, правят тима втори след лидера Клуж.

Двубоят започна вихрено, като отборите си размениха по един гол в рамките на четири минути. В третата минути Фрунца откри за Унирея, но Овидиу Петре изравни в седмата, за да си върви мачът равен чак до 71-та минута. Тогава точен за домакините бе Онофраш, и всичко вървеше към успех за тима от Уржичени. Унирея обаче не успя да запази концентрация до последния съдийски сигнал, и в 92-та минута едно балонно центриране стигна до наказателното поле, където между двама защитници Капетанос се ориентира най-добре и от шест-седем метра отбеляза изравнителното попадение.

Макар че ситуацията на Стяуа никак не е розова, и тимът няма успех вече в три поредни мача за първенство, и общо четири с евротурнирите, при Унирея нещата са още по-зле – отборът няма победа от началото на декември нито в Румъния, нито в Европа.