Манчестър Юнайтед разби със 7:1 в контрола сборен отбор от една от полупрофесионалните ирландски дивизии, играна в Дъблин. Двубоят бе и откриване на новия „Авива Стейдиъм”, като в игра за първи път това лято се появиха Уейн Рууни и останалите национали на Юнайтед. Димитър Бербатов бе резерва, но се появи на почивката, на мястото на Майкъл Оуен.

Попаденията за Ман Юн реализираха Жи-Сунг Парк на два пъти, Оуен, Хавиер Ернандес, Антонио Валенсия, Джони Еванс и Нани.

Очаквано, „червените дяволи” повече се забавляваха в срещата срещу по-нискоразредния опонент, и нямаха никакви проблеми да стигнат до успеха. Феновете, точно 49861 на стадиона, бяха щастливи да видят Уейн Рууни отново в игра, макар Парк да открадна малко от вниманието със страхотните си изяви през първото полувреме. Рууни също имаше достатъчно възможности да се разпише, но пропиля няколко отлични шанса.

Сър Алекс Фъргюсън заложи като титуляри на Кушчак, Еванс, Смолинг, Видич, О`Ший, Валенсия, Карик, Гибсън, Парк, Рууни и Оуен, а в хода на мача се появиха още Еймъс, Флетчър, Нани, Рууни и Бербатов.