Българският нападател Валери Божинов не се появи в игра при победата на Лече с 4:1 срещу Сиена в среща от 24-ия кръг на италианското първенство. Божинов, който наскоро бе преотстъпен на Лече от

Спортинг, изгледа мача от резервната скамейка, като причината да не запише минути за „джалоросите“ бе високата температура, която имаше футболиста днес.

Изразителната победа запази шансовете на Лече за оставане в елита, като Сиена е един от отборите, който също се бори за спасения. Тимът на Божинов е на 18-о място, но вече само на две точки от зоната на спасението.

Двубоят не започна добре за Лече, след като Кристиано Дел Гросо откри резултата в полза на гостите от Сиена в 25-а минута. Домакините обаче изравниха чрез Луис Муриел в 32-а минута, а след почивката обърнаха развоя на мача с попадения на Давид Ди Микеле от дузпа (68), Хуан Куадрадо (82) и Давиде Бривио в добавеното време на мача. Лече стигна до четвъртия гол в самия край, макар че минута преди това остана в намален състав след червен картон на Мануеле Блази.