Отборът на Манчестър Юнайтед записа първата си победа като гост на Уулвърхемптън във Висшата лига. „Червените дяволи” се наложиха с минималното 1:0, а единственият гол бе дело на ветеранът Пол Скоулс, който реализира стотния си гол в елитната дивизия на Англия.

Българският национал Димитър Бербатов започна мача като титуляр и остана на терена през всичките 90 минути. Мениджърът на тима Сър Алекс Фъргюсън нямаше много варианти в предни позиции, имайки предвид травмите на Майкъл Оуен и Уейн Рууни.

Единственото попадение в мача падна късно през втората част след груба грешка в отбраната на домакините. След центриране отдясно на Валенсия и разконцентриране игра на централните бранители на Уулвс, топката попадна в Скоулс, който я пое и с удар от близко разстояние в десния ъгъл на вратата откри. Домакините имаха уникален шанс да изравнят в продължението на срещата, но младокът Сам Воукс не съумя да се разпише останал сам срещу Едвин Ван Дер Саар.

Димитър Бербатов се отличи с няколко добри подавания в предни позиции, но не успя да затрудни сериозно стража на домакините Ханеман.

С победата, тимът на Манчестър Юнайтед отново се изкачи на първото място в подреждането, изпреварвайки съставите на Челси и Арсенал. „Сините” от Лондон са и с мач по-малко.