Българският футболист Димитър Бербатов се включи празненствата на клубния си тим Манчестър Юнайтед. В 12 часа българско време, звездите на английския шампион се качиха в отворен двуетажен автобус и тръгнаха по улиците на Манчестър, за да отпразнуват рекордната си 19-а титла.

Хиляди фенове на тима излязоха, за да отбележат успеха на своите любимци.

Въпреки слуховете, че Димитър Бербатов може да пропусне парада след неприятната случка от финала на Шампионската лига, нападателят се качи на автобуса и видимо се забавляваше заедно с останалите „червени дяволи”.

Българинът бе оставен извън групата на Манчестър Юнайтед за най-важния мач за годината, като на негово място мениджърът предпочете да включи Майкъл Оуен. След това се заговори, че нападателят дори е напуснал „Уембли” и не е изгледал двубоя заедно със съотборниците си. Това даде повод на всички медии да разтръбят информацията, че Бербатов със сигурност ще бъде трансфериран през това лято.

Под звуците на популярни парчета и непрестанния английски дъжд, футболистите на Сър Алекс Фъргюсън преминаха по редица централни улици, за да покажат трофея, спечелен през този сезон.