Красивата Весела Тотева, която тази година постигна зашеметяващ успех, лансирайки модната линия Vincit съвместно със съдружничката си Диляна, продължава с интересните си търсения в областта на модата и преди празниците.

Половинката на бившия капитан на Левски Елин Топузаков продължава да гради кариера у нас, при това в модната сфера. Освен това очарователната Весела Тотева направи и свежа фотосесия с новите предложения на марката преди празниците.

С всяка покупка от бутика, клиентите на Vincit ще имат възможността да се сдобият с уникално бижу – кръстче от Божи гроб, „носещо мириса на маслиново дърво, с което е известен старият град”, който Весела и Диляна посетиха заедно наскоро.

Двете дами толкова обичат да пътуват, че решиха да направят своеобразно „интернет-риалити” – блог във Фейсбук, където разказват посредством красиви фотоси за пътешествията си, за ежедневието си, тоалетите, които обличат... Двете дами споделят: „Така правим хората съпричастни към нашето ежедневие и им показваме нови места, които може би биха искали да видят! Приемаме всяка една критика, стараем се да си вадим поуки от всичко казано – и положително, и отрицателно”.

Първите мнения в блога разказват именно за посещението им на Йерусалим.

„Божи гроб е мястото където всеки вярващ християнин иска да посети, затова заведох Диляна там. Атмосферата е доста автентична и истинска и ни предразположи да се потопим в нея и да направим съпричастни клиентите ни. С Диляна много обичаме да пътуваме. Ходили сме на много места заедно - в Дубай, Италия, Лондон и др. Навсякъде, където ходим обаче, следим модните тенденции и когато видим интересни нови неща, започваме мислим как бихме могли да приложим това в България” – признава Весела Тотева.