Старши треньорът на Металург Донецк Николай Костов сподели, че е разучил добре съперника за предстоящия двубой на тима от плейофите на Лига Европа – Аустрия Виена.

В състава на украинския тим се очаква да се появи Велизар Димитров, който традиционно попада в титулярния тим на българския наставник.

„Разбира се, че нашият отбор се готви много сериозно за предстоящия двубой. Ще играем срещу много популярен отбор, Аустрия всяка година участва в евротурнирите. Съперникът ни разполага с играчи с много големи габарити, които са и доста дисциплинирани. Очаквам мачът да е труден”, сподели Николай Костов.

„Централният ни нападател липсва, но не е чак толкова страшно, че няма да вземе участие в срещата. Лошото е, че той ще отсъства доста дълго време. Това е Мусавенкоси Мгуни. Основните ни футболисти получиха малко почивка по време на Купата на Украйна, защото трябваше да се възстановят за мача с Аустрия Виена”, добави Костов, който даде да се разбере, че добре е проучил съперника за срещите от Лига Европа.