Въпреки противоречивата си слава в България, Иван Стоянов се оказа един от най-обичаните в състава на Алания Владикавказ. В клуба му се носи славата на местния диджей, който винаги е на среща, за да създаде настроение в тима.

По време на лагерите, дори и след изтощителни занимания, Ванечка Стоянов, както го наричат в тима, държи да пуска музиката в компанията и да прави весели коментари. Впечатление прави и оранжевият лаптоп на българина, в който винаги има подходяща песен за всеки един момент.

„Имам три приоритета – футбол, музика и коли. Много хора се учудват, че съм фен на Валенсия, в музиката предпочитам – хаус, а що се касае до колите – марката е „Ауди”. Но това не означава, че се ограничавам само до тези неща. Наричате ме аланския диджей, но всъщност просто в лаптопа ми има много и разнообразна музика”, сподели Иван Стоянов.

Играчът призна, че вече се чувства умората в тима, след тежките тренировки, които съпътстват състава преди подновяването на руския шампионат. Той за пореден път призна, че ЦСКА е на сърцето му, независимо дали се отнася за софийския или московския клуб.

„Атмосферата на стадиона във Владикавказ ми допада и много ми напомня на мачовете с ЦСКА София. Затова благодаря на всички фенове. Искам да кажа, че имаше слухове, които ме пращаха в други клубове, но това не е истина. Аз съм играч на Алания”, сподели още племенникът на Йордан Лечков.