Ежедневникът „Daily Mail“ публикува днес материал, посветен на играта на Астън Вила и по-конкретно на трудностите в полузащита, които изпитва воденият от Алекс МакЛийш тим.

„С тримата бивши и настоящи национални нападатели на Англия, които бяха титуляри снощи при гостуването на Тотнъм, трудно шотландският мениджър може да бъде обвинен, че играе защитно, но ясно се видяха проблемите, които МакЛийш има в халфовата линия“, пише „Дейли Мейл“.

„Наставникът започна миналата вечер със само един признат човек в полизащитата – капитанът Стилиян Петров, но българинът не може да продължава завинаги. Какво може да се каже за прогреса или липсата на такъв сред резервите на МакЛийш – не може ли той да заложи като титулярни на Стивън Айрлънд, Шарл Н'Зогбия и Фабиан Делф, които общо струват 25 милиона паунда??

„Друг – Жан Макун, отиде под наем месеци след като струваше 7 милиона паунда, докато на Бари Бенън също не се разчита и седи на пейката.“

„МакЛийш може да има опции в атака, но напускането на Стюърт Даунинг и Ашли Йънг остави трудности и големи дупки за запълване.“

„До отварянето на трансферния прозорец остават още шест седмици и както обикновено от собственика Ранди Лърнър ще зависи да направи разликата“, пише още „Daily Mail“ за ситуацията в полузащитата на Астън Вила.