Капитанът на Българския национален отбор Димитър Бербатов, неговият съотборник в Тотнъм Джърмейн Дефоу и останалите непокорни играчи в тима трябва да внимават, пише Daily Mail.

Изданието предупреждава, че новият мениджър на “шпорите” Хуанде Рамос е педант, който държи изключително много на дисциплината и внушава респект сред играчите. Освен това, специалистът е известен със своята безкомпромисност.

Медията обаче не се наема да прогнозира какво ще се случи с футболистите на Тотнъм – с „нацупения” Бербатов и „объркания” Дефоу. Според слуховете, които се ширят в Англия, българският нападател може би ще напусне отбора през зимния трансферен прозорец.

Една от историите, които се споменават в статията и подкрепят написаното за наставника, който държи изключително много на реда и дисциплината, е свързана с пребиваването му в Реал Бетис преди повече от 5 години. Тогава мениджърът пристигнал дегизиран на тайно парти на футболистите за Хелоуин. Уплашените играчи се опитали да избягат през прозореца на кухнята, за да не бъдат хванати от своя треньор в 4 часа сутринта, два дни преди важен мач.