Английските медии отново намериха кусури на българския нападател на Тотнъм Димитър Бербатов. След като обяви, че остава в клуба и му се врече в любов, Бербо отбеляза и третия си гол за сезона, в турнира за Купата на УЕФА.

И това обаче не се оказа достатъчно, за да зарадва журналистите на Острова. Днес „Телеграф” пише, че „Бербатов е направил най-безцелното отпразнуване на гол”, а „Дейли Мейл” смята, че „българинът трябва да поработи още доста, за да върне усмивката си”.

„След като представянето му отново не бе на нормалното ниво, българският нападател не успя с езика на тялото си да убеди никого, че ще остане предан на този отбор за в бъдеще,” пише Оливър Браун в „Телеграф”.

Изданията в Англия се надпреварват да отбелязват как Бербатов е бил нервен и е излял яда си върху Роби Кийн и Аарън Ленън при техни грешни отигравания.

„Мейл” все пак смята, че Бербатов и без това не е от най-бурните в изразяването на радостта си от гола. Всекидневникът пише, че „реакцията от попадението отразява думите му, че слабата форма е причина за мрачното настроение”.