Отборът на Рубин Казан, с Благой Георгиев в състава си, победи с при визитата си на Динамо Москва, който бе без Станислав Манолев в редиците си. Гостите се наложиха с 2:0 в мача от 11-я кръг на руския шампионат.

Георгиев показа добра игра, но не успя да се разпише, а в 68-ата минута на мача влезе в тефтерчето на рефера, получавайки жълт картон заради извършено нарушение. Същевременно Станислав Манолев не успя да вземе участие за Динамо, заради травмата, която го измъчва.

Първото полувреме премина спокойно, а всичко по-интересно в двубоя се случи през вторите 45 минути. Резултатът бе открит след 48 минути игра, когато Магомед Оздоев получи добър пас от центъра, справи се опеката на трима бранители и откри за 1:0.

Гостите направиха още няколко добри атаки, преди да дойде 71-ата минута, когато авансът им бе удвоен. Максим Кануников се възползва от добро подаване, овладя добре и шутира силно, за да оформи крайното 2:0.

В класирането Динамо Москва е на 5-о място с 19 точки, а Рубин има същия актив, но е позиция назад, заради по-лоши показатели.