Българският национал Ивелин Попов бе основна фигура за своя Газиантеп при гръмката победа с 4:1 над Бурсаспор, чиято врата бе пазена от Димитър Иванков. Бившият футболист на Литекс асистира за две от попаденията в мача, а третото дойде след центриране от фаул, който бе свирен за нарушение срещу българина.

Резултатът бе открит в 23-ата минута, когато гостите поведоха с 1:0. Ивелин Попов проби отлично отляво, преодолявайки бранител на Бурса, центрира прецизно в наказателното поле, където Вагнер с глава заби топката в мрежата. В 32-ата минута резултатът стана 2:0 в полза на Газиантеп след точен удар на Айхан. Шейсет секунди по-късно Бурса стигна до намаляване на резултата, след като Нункеу се отбеляза нелеп автогол.

През втората част футболистите на гостите предпочетоха да действат на контраатаки, като при една от тях, Попов изведе отлично Тосун сам срещу вратаря за 3:1. Последното попадение в мача отново бе дело на Тосун.

В друг двубой от днес Касъмпаша победи с 2:1Анкарагюджу, което бе втори пореден успех за тях. За състава на домакините Георги Сърмов игра цял мач, а Николай Димитров не се появи на терена.