Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов направи много силно включване за Сочи в домакинството на Криля Советов от 22-ия кръг на Премиер лигата, но отборът му загуби драматично с 2:3.

Българският халф влезе като резерва в средата на второто полувреме, когато отборът му изоставаше в резултата и току-що беше останал с човек по-малко. При 0:2 Попето се прояви с две чудесни асистенции, но в края гостите от Самара изтръгнаха победата.

Криля Советов поведе в 45-ата минута с попадение на Максим Глушенков. В 63-ата Сергей Терехов от Сочи беше изгонен за удар с лакът в главата на противников футболист при въздушно единоборство.

Четвърт час по-късно гостите получиха дузпа и Юрий Горшков ги доближи до победата. Георгий Мелкадзе намали на 1:2 след прострелно центриране на Попов в 80-ата минута, а в 83-ата родният халф намери по перфектен начин с външен фалц Артьом Макарчук - 2:2. Това обаче не беше всичко, защото в добавеното време Антон Зинковский с много красив удар донесе трите точки на Криля Советов.

В класирането Сочи е на 4-о място с 38 точки. Води шампионът Зенит с 48 точки, пред Динамо (Москва) с 43 и ЦСКА (Москва) с 42. В зоната на изпадащите са Урал, Арсенал (Тула), Уфа и Химки. В следващия кръг Сочи ще е домакин на Зенит.