Николай Михайлов няма определена дата за завръщането си в Твенте, предвид факта, че преговаря за свой трансфер, заяви наставникът на тима от Еншеде Мишел Янсен.

Твенте още не знае дали Михайлов и Насер Чадли ще са играчи на отбора за зимния полусезон, тъй като и двамата не са се присъединили към отбора до този момент, тъй като търсят трансфер в чужбина. Чадли е искан от Шахтьор Донецк и Локомотив Москва, докато Фиорентина изглежда най-близо до Михайлов. Вероятно и Евертън се интересува от българина. "Няма определена дата, на която двамата трябва да се присъединят към нас. Зависи от това дали още искат да напуснат или ще останат в Твенте", уточни Янсен.

"Знаем само, че Николай не е тук тази седмица, а Насер дори от по-отдавна. От една страна е ясно, че си уреждат трансфер. Но играчите трябва да са в добра форма за старта на сезона", сподели наставникът на холандския отбор. Междувременно италианско издание съобщи, че младия страж на Каляри Давиде Агаци е основната трансферна цел на Фиорентина, с което се противопостави на слуховете за привличането на Михайлов от "виолетовите". Според медията тимът от Флоренция е готов да даде 20 милиона евро за младежкия национал на Италия. /БГНЕС