Българското трио на Амкар Перм Георги Пеев, Мартин Кушев, Захари Сираков взе участие за своя отбор при победата с 1:0 като гост на Спартак Налчик.

Новият старши треньор на руския клуб Миодраг Божович, също като предишния наставник на тима, залага на българските играчи, като този път в 84-та минута реши да замени Кушев с Иняц. Благодарение на втория за сезона успех Амкар Перм оглави класирането в руския шампионат.

Единственото попадение в срещата от втория кръг вкара Жиляев, който реализира в 13-та минута на двубоя. До края на срещата резултатът не бе променен, въпреки че в 79-та домакините останаха с човек по-малко на терена. В последните минути на двубоя футболистите на Амкар почти не позволиха на своя съперник да стигне до топката, но така и не съумяха да увеличат преднината си.

Още в 10-та минута Мартин Кушев излезе на добра позиция, но не успя да изведе своите напред. По-късно и Георги Пеев опита удар отдалеч, който обаче не порази целта. През втората част изведе с чудесен пас Жиляев, който обаче пропиля тази възможност.

С този успех Амкар Перм излезе на първата позиция с 6 точки, колкото има и Рубин Казан.