Третият си трофей в Япония спечели българският защитник Илиян Стоянов. Той игра цял мач във финалната среща за Суперкупата на Япония, спечелена от неговия отбор Хирошима Санфресе след изпълнение на дузпи. Редовното време на мача с Кашима Антлърс, който се игра в Йокохама, завърши 2:2. При дузпите късметът беше на страната на отбора на Стоянов, който спечели с 4:3.

Три червени картона бяха показани в тази среща, както и десет жълти, но българският защитник не беше сред санкционираните. Шампионите на Япония поведоха с 2:0 с ранни голове в началото на второто полувреме. Масахи Матояма откри резултата в 49-ата минута, а три по-късно Такуа Нозава удвои. В рамките на пет минути между 80-ата и 85-ата минута играчите на Хирошима изравниха благодарение на точните удари на Тацухико Кубо и Хисато Сато.

Даики Ивамаса в 12-ата минута и Го Оива в 90-ата бяха отстранени от игра от състава на Кашима Антлърс. Корейският полузащитник Ри Хан-жае от Хирошима също беше изгонен от игра, но в 38-ата минута.

Първенството на японската втора дивизия започва на 9-и март, като Хирошима гостува на Теспа Кусацу. Преди днешната победа, Стоянов има две спечелени купи на професионалната лига, както и индивидуалната награда за най-добър защитник в първия си сезон в Япония.