Старши треньорът на ЦСКА Москва Хунаде Рамос, който е и бивш наставник на Димитър Бербатов, не спести суперлативите си за капитана на българския национален отбор.

По думите на Рамос, Алекс Фъргюсън разполага с достатъчно ресурси, за да замени отсъстващи футболисти от основния състав. Според него, основната опасност в атаката, в отсъствието на Уейн Рууни ще произлиза от българския нападател Димитър Бербатов.

„Бербатов е блестящ футболист, който във всеки един момент може да реши изхода от мача. Не мога да кажа доколко се е адаптирал в Манчестър, но от него могат да произлязат много неприятности за нашия тим”, сподели Хуанде Рамос.

„Утрешният мач ще бъде много важен за нас, защото ще ни послужи като показател за това колко далеч се намираме от отбори като Манчестър Юнайтед”, добави наставникът на „армейците”.

Рамос изрази надежда, че защитникът на ЦСКА Москва Василий Березуцкий ще се възстанови от грипа, който го бе налегнал. Той добави, че плътният график на играчите на руския тим няма да е проблем в мача срещу Юнайтед.