Старши треньорът на Амкар Перм Рашид Рахимов остана недоволен след равенството 1:1 със Спартак Налчик. Наставникът разкритикува играта на нападателите, включително и на българина Мартин Кушев, който вкара изравнителното попадение от дузпа.

„Дори и през първото полувреме, когато имахме преимущество, играта не ми хареса. Сами се изтормозихме. След като получеха топката в атака, Дуймович, Волков и Кушев, спираха и не продължаваха напред”, каза наставникът.

В срещата от 27-я кръг на руското първенство участие взеха и другите двама българи в тима от ПермГеорги Пеев и Захари Сираков.

„През първите десет минути на второто полувреме играхме изключително флегматично. Допуснахме гол, но не мога да виня никого. Сигурен съм, че още 20 пъти да опитат, топката нямаше да влезе във вратата и чак след това започнахме да играем”, допълни наставникът.

„Що се касае до четвъртото място, то се отдалечи прекалено много, което никак не ми харесва. Искам победа във всеки един мач, но скандиранията на някои фенове изобщо не ми допадат. След като има плакати с надписи ”Ние сме с вас”, то те трябва да са с отбора, каквото и да се случва”, завърши наставникът на Амкар.