Мениджърът от агенцията на Лъчо Танев – Трайчо Соколов, който придружава Георги Христов в Полша, сподели специално за Гонг впечатленията си от Висла Краков и очакванията в клуба спрямо нападателя на Левски.

„Футболистът е доволен, че подписа договор с водача в класирането на Полша. Висла Краков е сериозен отбор, който не отстъпва на Левски и на другите ни грандове. Той е доволен, да се надяваме всичко да тръгне добре. Жоро е добър футболист. Нивото в Полша е доста сериозно. Той отпътува с отбора в 4 следобед, направи пътува тренировка, щастлив е и да се надяваме всичко да бъде добре”, заяви агентът.

„Ще разчитат на него, говорих със спортния директор, изпълнителния директор и с мениджъра, да се надяваме да се представи добре, дано представи достойно България и Левски. Посрещнаха го добре, беше подготвено всичко, нормално. Той ще си избере къде да живее, другите условия го устройват. Ако неговото представяне е на ниво, всичко може да се промени”, обясни Соколов.

Той сподели впечатленията си и от базата на Висла: „В момента се строи нов стадион на Висла, който ще бъде открит на 1 юли за Европейското първенство през 2012 година. Строят невероятен стадион, близко до него има три терена, имат си собствена база с всички необходими условия за един нормален тренировъчен лагер”.