Бившият футболист на Левски, Локомотив (София), Марек и Берое Тодор Христов ще продължи кариерата си в гръцката трета дивизия. Крилото подписа договор с клуба Аполон (Арнеас), състезаващ се в група А на трета дивизия. 

27-годишният Христов игра за последно в първенството на Исландия за Викингур (Рейкявик), а сега ще се опита да помогне на Аполон (Арнеас) да се спаси от изпадане от трета дивизия, тъй като се намира на предпоследното 15-о място само с 9 точки при четири изпадащи състава. Христов ще дебютира в неделя срещу Пансерайкос (Серес). 

В доста по-добър състав се уреди бившият полузащитник на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) Сержио Диас Рибейро-Сержиньо. Той ще играе за състава на Лариса, намиращ се на 4-о място в северната втора дивизия. Сержиньо има познания за гръцкия футбол, тъй като е носил фланелките на Пиерикос (Катерини) и Левадиакос. 

Сержиньо игра за пловдивските железничари един сезон, колкото и за ЦСКА. В България е записал 60 мача и 10 гола, а последното място от кариерата му е Металург (Запорожие, Украйна). /БТА