Бившият капитан на Левски Елин Топузаков ще напусне до дни отбора на Апоел Рамат Ган, научи Гонг. Един от най-обичаните футболисти сред левскарите се е разбрал с босовете на израелския клуб и ще си тръгне като свободен агент, тъй като Апоел на практика ще изпадне след края на сезона.

Това ще се случи и с другия българин в състава на Апоел - Димитър Телкийски. И двамата потвърдиха за Гонг, че вече са провели разговори с ръковдството на тима и са постигнали разбирателство относно своето напускане.

Топчо няма никакво желание да играе във втора дивизия и това е причината за неговото решение. Гонг научи, че към защитника не липсва интерес от страна на други клубове от Израел, а и от още страни извън България.

Елин трябва изглади дребни детайли с шефовете на Апоел Рамат Ган, след коете ще се прибере в България, за да почива. 

Топузаков, който е сред футболистите с най-много отличия и мачове в историята на Левски игра редовно през сезона за Апоел. До този момент той записа 25 мача, като вкара на два пъти. В началото на кампанията Елин бе в Левски, като последния му мач със „синята” фланелка бе дербито с ЦСКА, което тимът от „Герена” взе с 1:0.

Бившият капитан на Левски е направил добро име в Израел, където преди време защитава цветовете на гранда Апоел от Тел Авив.