Бившият капитан на Левски Елин Топузаков влезе в игра пръв от двамата българи за новия им отбор Апоел Тел Авив. Топчо се появикато резерва в 44-та минута на мястото на контузилия се десен защитник на Апоел.

Така той изпревари Димитър Телкийски, който започна да загрява още в 5-та минута, но се появи в игра в началото на второто полувреме.

Апоел поведе още 6-та минута с автогол на Гонсалес от отбора на Апоел Кфар Саба, а гостите изравниха в 23-та минута от дузпа вкарана от централния им нападател Лус. Пак той даде предимство на Кфар Саба като вкара от границата на вратарското поле след разбъркване пред вратата на тима от Тел Авив.

Влезлият в началото на второто полувреме Телкийски преобрази коренно играта на Апоел Тел Авив. Домакините играха почти през цялата втора част пред противниковата врата. Телкийски атакуваше отдясно, като даде няколко пъти топката на централния нападател Джуниор, който пропусна невероятни положения.

Зрителите на стадион Блунфийлд харесаха Телкийски заради агресивната му игра. Българинът имаше четири положения за гол, но не успя да вкара. В 64-тата минута двата отбора останаха с човек по-малко на терена., а в 86-тата минута съдията отсъди дузпа за домакините, която бе пропусната от капитана Бадир. Вратарят на гостите отби топката в гредата.

През вторите 45 минути Топузаков и цялата защита на отбора от Тел Авив нямаха почти никаква работа. В крайна сметка двамата българи започнаха със загуба участието си за Апоел Тел Авив в израелското първенство.