Българският халф на датския Рандерс Тодор Янчев заяви, че би се върнал в ЦСКА, но не е говорил с никого от ръководството на клуба. „Със Стойчо Младенов съм работил в ЦСКА и националния. Той е един невероятен специалист и никога не е късно да се срещнем отново. Засега нямам никакви контакти с ЦСКА”, каза бившият играч на „червените”.

„Прочетох в медиите, че искат и централния ни нападател. Той е доста класен, на 22 години. Този сезон има 11 гола и на второ място при голмайсторите. Говорили сме за футбола в България и ЦСКА. Той знае доста работи за България и съм го запознал с доста неща. За интерес към него не сме говорили”, заяви Янчев.

„Имаме нов треньор от новия сезон. Колин Тод ще замени досегашния, който отива в Одензе. Една успешна година за Рандерс. Всичко се приема много спокойно. Страната е уредена и всичко си е на мястото. Както във всяка една страна и тук има дерби. То е между Копенхаген и Брьондби. Те са еквивалент на нашето ЦСКА и Левски, но тук няма такива ексцесии като в България”, завърши Тодор Янчев.