Нападателят на Чарлтън Светослав Тодоров отрече, че възнамерява да се завръща в българското първенство. Голмайсторът призна, че не разговарял с тим от родната А група, откакто се спрягаше за Левски преди едно лято.

„На този етап не мисля да се връщам в България. Разбира се, никога не се знае нищо. До лятото със сигурност оставам в Чарлтън, а след това ще видим. За да съм толкова години в Англия, най-много ми помага професионализмът. Разбира се, че е важно да те харесва и треньорът”, сподели по телефона за Гонг Тодоров.

„Честно да ви кажа, не знам, защото Чарлтън се представя зле от началото на сезона. Всеки в клуба се старае да прави каквото трябва, но не се получава. Нямаме и късмет. Даже ни смениха треньора и пак не става. Спечелихме един мач за Купата, но от 16-17 мача нямаме победа в първенството. Надявам се да помогна на тима да се спаси”, допълни от Лондон нападателят.

„Новият треньор не разчита на мен, както ми се иска. Той решава, кой трябва да играе и кой да не го прави. Тренирам наравно с останалите. Правя всичко, което се изисква от мен”, сподели още Тоди.

„Не искам да коментирам отношенията ми с Хари Реднап. Това са си наши неща. Той си е в Тотнъм, а пък аз съм в Чарлтън. Не си комуникирам с Бербатов. Тези неща всеки си ги избира. Много ме беше яд на критиките към него, които имаше тук в Англия. За начина му на игра и т.н. Той се труди много и помага на клуба си. Манчестър Юнайтед е на първо място, което е най-важното за него”, коментира Светльо Тодоров, който е най-опитният българин в Англия.

„Честно да ви кажа, няма отлив от страна на нашата публика, въпреки че сме на последно място. Хората идват, за да ни подкрепят. Знаят, че сме в труден момент и искат да са зад отбора си”, завърши Светослав Тодоров.