Слуховете около бъдещето на Димитър Бербатов в Тотнъм продължават да занимават най-авторитетните английски медии. В днешното си издание The Telegraph твърди, че спекулациите около евентуалния трансфер на нападателя продължават с пълна сила. Според информацията бъдещето на Бербатов е отворена тема, тъй като самият футболист е изразил мнение, че през следващия сезон „шпорите” ще могат да удивят всички с постиженията си.

„Не е честно да ми задавате този въпрос. Не можете да ме питате това. Аз съм тук и се опитвам да дам най-доброто от себе си и да вкарвам голове. Правя това, за да помогна на моя отбор и на всеки един в клуба”, категоричен бе Бербатов.

„Разбира се, че съм щастлив в Тотнъм. Щях да излъжа ако кажа, че не сме мислили за титлата в началото на сезона. Когато дойдох, познавах отборите като Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Челси – големите четири, които се борят за първото място в първенството. Но и аз съм си мислил: Защо да не стигнем и ние там и да се намесим в тази битка? Това не се случи, но все още имаме добър отбор”, добави Димитър Бербатов.

„Ще се радваме, ако за Бербатов пристигнат големи оферти и разговаряме за големи суми, защото това ще означава, че той е настина добър футболист”, заяви Рамос вчера, цитиран от The Telegraph.