Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов има далеч по-сериозни проблеми от критиките от страна на английските медии за слабата му форма. Поне така твърди авторитетният на Острова вестник „Сън”. Една от водещите новини на изданието е скандал, свързан с Бербо, който е бил изнудван от български гангстер, тъй като изпращал палави СМС-и на неговата приятелка.

Според „Сън” нападателят на Манчестър Юнайтед непрестанно пишел на модела Николета Лозанова, която е Плеймейт на годината за 2006-а. Красавицата нашумя като една от най-сексапилните българки, а преди време имаше връзка с вратаря на Твенте Николай Михайлов.

Нейният нов приятел, Георги Стоилов „Главата”, който както изданието уточнява, е престъпник с репутация за особена жестокост, е бил бесен като разбрал за провокативните съобщения.

Гангстерът отговорил на Бербатов, като му написал да не закача гаджето му за негово добро.

„Главата” е син на Стоил Стоилов, който през 2004 година почина, след като заедно със своите бодигардове бе взривен в асансьор.

„Сън” припомня, че Бербатов има сериозна връзка с Елена Щилянова, като дори се говори засватба и деца.

Приятели на футболиста пък категорично отрекли информацията. Според тях Николета Лозанова си е измислила историята, за да накара Стоилов да ревнува от Берба, който бил много изненадан, след като разбрал за заплахите.

„Виждам съм я само веднъж, когато тя бе с Николай (Михайлов), но нищо не се е случило”, е бил краткият коментар на Бербатов по случая, който заема главно място в днешното издание на „Сън”.