Отборът на Терек Грозни претърпя тежко поражение с 0:4 при гостуването си на Локомотив Москва в среща от 9-я кръг на руското първенство. В началото на второто полувреме в игра се появи Благой Георгиев, който бе оставен на резервната скамейка до този момент от Вячеслав Грозни, докато Вальо Илиев не бе в групата за двубоя. Веднага след влизането си на терена при резултат 0:1, в опит бързо да помогне на своите да стигнат до изравнително попадение, бившият играч на Славия дори получи жълт картон.

Бившите футболисти на ЦСКА Флорентин Петре и Радослав Забавник също взеха участие, като румънският национал игра едно полувреме, след като се възстанови от контузията си.

Първият гол за домакините падна още във фаталната 13-та минута. Питер Одемвингие изведе своите напред в резултата, а в 51-та отново той даде комфортна преднина от два гола за Локомотив.

За ужас на феновете на Терек, Даниел Панку получи втори жълт картон, поради което отборът от Грозни трябваше да доиграе срещата с човек по-малко. Малко след това резултатът набъбна на 3:0 чрез Денис Глушаков, а в даденото от съдията продължение, гостите си вкараха и автогол, дело на Жан Були.

След поражението Терек Грозни заема 12-о място с 9 точки, а Локомотив Москва 7-о с 13.