Легендарният играч на Манчестър Юнайтед Теди Шерингам вярва, че кариерата на Димитър Бербатов на „Олд Трафорд” не е приключила.

Той смята, че българинът ще успее да спечели обичта на феновете на английските шампиони, тъй като това все още не е станало.

Шерингам е на мнение, че мениджърът на „червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън няма да се раздели с най-скъпата си покупка.

„От това, което виждам, останалите в отбора обичат да играят с Бербатов, но в този смисъл той има още какво да доказва. Той още не е доказал способностите си на "Олд Трафорд". От това, което видях по телевизията обаче, не мисля, че показаното от него допада достатъчно на феновете”, коментира легендарният нападател.

„Те харесват играчите, които непрекъснато се доказват и го правят по начина, който феновете искат да видят - футболисти като Рууни или Тевес, които тичат много, раздават се до краен предел", добави Теди.

„Бербатов е класен играч, който не е изчерпан за Юнайтед. Мога спокойно да кажа, че харесвам начина му на игра и най-важното е, че мога да го разбера", каза още Шерингам.