Талантливата родна футболистка Евдокия Попадинова сподели, че изпраща добра година.

"Един от най-успешните ми сезона. Радвам се, че успях да се представя добре – Флорида Гълфкоуст. Имам още една година в университета и с тези силни изяви се увеличават шансовете ми да играя в професионалната лига. Доста отбори се опитват да говорят с мен за трансфер в Европа. В САЩ не могат да ми предложат нищо на този етап, защото трябва да завърша. Но аз искам да играя в Америка. Първата ми цел е да завърша, защото осъзнах колко е важно образованието", сподели Попадинова пред Дарик радио.

"Много добре се чувствам. През живота ми не съм била толкова щастлива. Събуждам се и ми е хубаво. Изключително съм мотивирана за всичко. На 9-и се връщам в САЩ. В България в момента се чувствам много добре, защото съм със семейството и приятелите ми. Винаги, ако има желание, се намира начин за тренировки. Силно се надявам да успея да спечеля отново отличието за Футболист на годината при жените. Ако съм заслужила, ще се радвам да спечеля отново", заяви още Евдокия и добави:

"Въпросът за националния отбор при жените е много хубав. И на мен ми е много странно. Доста хора ме питат. Но и аз не знам какво се случва. Нямаме мачове, нямаме лагери."

Евдокия Попадинова

източник: instagram.com/evdokiq_popadinova

"Приятелят ми е американец. Запознахме се на летището, когато се прибирахме от мач. Занимава се с пейнтбол, но основно с бизнес. Спортът му е хоби. Опитвам се да съчетавам всичко. Наслаждавам се на живота. Предстои ми голяма церемония, защото спечелих награда – бях избрана в идеалния отбор. В Чикаго ще е награждаването", разкри Евдокия Попадинова.