„Таймс” - най-авторитетният вестник в Англия, разглежда бъдещето на Димитър Бербатов в Тотнъм, като изданието намеква, че може би българинът вече е изиграл последния си мач за шпорите.

Запитан дали това е така, мениджърът Хуанде Рамос неясно отговаря: „Не знам, надявам се, че не”.

Бербатов не игра при победата с 1:0 като гост на Рединг в събота заради получената на тренировка контузия в слабините и не е ясно дали ще играе в последния мач за сезона.

В неделя Тотнъм посреща Ливърпул на своя Уайт Харт Лейн, а от думите на Рамос става ясно, че участието на вкаралият 23 гола през този сезон нападател е под въпрос.

Бербо има договор за още две години с лондончаните, но Манчестър Юнайтед и още няколко европейски гранда проявяват интерес към него, въпреки високата цена на благоевградчанина, която е от порядъка на 25 милиона паунда.

Капитанът на българския национален отбор отказа да се снима с новите екипи на шпорите за следващия сезон, който ще бъде представен през следващата седмица, като с това категорично показа намерението си да премине в друг клуб.

Като варианти за заместник на Бербатов в Тотнъм се спрягат двама от най-класните голаджии в Примера дивисион - Давид Вия от Валенсия и Самуел Ето’о от Барселона.

Междувременно стана ясно, че вратарят на шпорите Радек Черни ще напуне след края на сезона и ще премине в Куинс Парк Рейнджърс.