Георги Сърмов игра цял мач за Касъмпаша и беше оценен с две звезди за представянето си при гостуването на Елязъгспор в мач от 13-ия кръг на турската Втора лига.

Домакините от Анадола спечелиха с 2:1 и излязоха на 2-о място в класирането с 26 точки, една по-малко от лидера Ризеспор. Касъмпаша пък остана с 21 и е на 6-а позиция, последната даваща право на участие в плейофа за промоция.

Николай Димитров, който е на 2-о място при голмайсторите във Втора турска лига, пропусна втори пореден мач заради травма. Сърмов имаше една възможност да се разпише, но далечният му удар преди почивката мина в страни от вратата.

Иначе гостите от Истанбул поведоха с гол на Али в 20-ата минута, а в 74-ата и в 76-ата домакините стигнаха до победата с точните изстрели на Синан Йозкан.

В Суперлигата Карабюкспор удари с 3:1 Бурсаспор и се измъкна от зоната на изпадащите. Българският нападател на Карабюк Исмаил Иса не попадна в групата за мача, а неговите конкуренти за титулярно място Лутън Шелтън- национал на Ямайка, и Флорин Чернат, вкараха по едно попадение. Карабюкспор събра 11 точки и вече е 15-и, а Бурсаспор остава 10-а с 16.