Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън говори за това, в кои зони на терена мисли да използва новото попълнение, който се представи отлично като ляво крило срещу Уест Бромич и изработи победния гол.

„Ашли може да играе на различни позиции, но не казвам, че това ще се случи в момента. Той запълва левия фланг много добре, но има опции да играе и отдясно или зад атаката“, коментира шотландецът.

„Вариантът да играе в центъра не изглежда отличен за него, въпреки че, както и Уейн Рууни, Дани Уелбек и Димитър Бербатов плюс дори Райн Гигс, той може да играе там. Така че ние търсим позиции по-встрани за Йънг“, каза Сър Алекс.

Запитан дали това, че може да играе на много позиции, ще бъде от полза за кариерата на Ашли Йънг на Олд Трафорд, Фъргюсън заяви:
„Това може да помогне на играча, с оглед на това, че има повече опции да бъде постоянно в състава. Да вземем Джон О'Шей например, той не беше титуляр през цялото време, но заради неговата универсалност, той направи почти 400 мача за нас през кариерата си тук“.